2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Başmüdür'den itiraf

Niğde PTT Başmüdürü Cumali Sarı, Niğde PTT İşletmesi'nin Türkiye'nin en kötü PTT'si olduğunu söyledi.
PTT Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk bırakan PTT çalışanları, saygı duruşunun ardından Niğde Valisi Gündüz Beder'i makamında ziyaret etti.

1995 yılında Telekom'un ayrılması ile PTT'nin mali açıdan sendelese de ayakta kalmayı başardığını ifade eden Cumali Sarı, PTT kurumunun, Milli Savunma Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'ndan sonraki en büyük kuruluş olduğunu belirtti. Niğde PTT Başmüdürlüğü olarak, 5 adet ilçe merkez müdürlüğü ve bunlara bağlı 24 adet şube olmak üzere toplam 30 işyeriyle hizmet verdiklerini kaydeden Sarı,

"Niğde PTT'si, Türkiye'nin en kötü PTT'sidir. Ne yeni bir PTT binası yaptırabilmişiz ne de güzel bir binaya geçiş yapıldı. Sadece ödeneği temin ederek mevcutların bakım onarımı yapıldı. Yıkılıncaya kadar hiç olmazsa Niğde halkına güzel bir hizmet vermek istiyoruz. Biz bacası tüten her yere hizmetlerimizi götürmek için caba harcamaktayız" dedi.

Niğde Valisi Gündüz Beder ise, PTT'nin Kurtuluş Savaşı'ndan bu yana ülkeye çok güzel hizmetler vermekte olduğunu belirterek, "En önemli hizmeti Kurtuluş Savaşı'ndaki fedakarlıklarıdır. Zaman içerisinde PTT kendini geliştirerek ülkemize iletişim kolaylığı sağlamıştır.

Niğde'deki PTT binası, oradan kaldırıp daha güzel bir binanın yapılması gerekmektedir. PTT kendini yenilemiş ama bina kendini yenileyememiştir. Bu bina sonunda inşallah kısa bir sürede çözümlenir de Niğde güzel bir PTT binasına kavuşur" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2005 Pazartesi 23:13:04
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 16:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?