3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Öğrencilerin montu NTSO'dan

Niğde Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO), ihtiyaç sahibi 400 öğrenciye kışlık mont yardımında bulundu.

TOBB ve NTSO işbirliğinde başlatılan kampanya çerçevesinde, il merkezindeki 26 okuldan 400 öğrenciye kışlık mont yardımı yapıldı. NTSO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen yardım törenine, Milli Eğitim Müdürü H. İbrahim Yaşar, ilgili okul müdürleri katıldı. İhtiyaç sahibi öğrenciler rencide olmamaları için programa alınmadı.

Ülkenin ekonomisinde önemli yeri olan sanayicilerin, eğitime destek vermelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Yaşar, TOBB ve NTSO iş birliği sonucu ortaya çıkan sinerjinin azımsanmayacak ölçüde yardım yaptığını ifade ederek, "Eğitim bir ülkenin olmazsa olmazlarındandır. Hepimizin bildiği gibi her insanımızın gelir seviyesi bir değil. İşte tam burada NTSO gibi hayırsever odalar ve kurumlar devreye giriyor. Onların gösterdikleri özveri, geleceğin Türkiyesi'nin şekillenmesinde önemli bir yer tutmaktadır" dedi.

NTSO Başkanı Serdar Ecemiş ise NTSO'nun sadece kendi üyelerine değil, il genelindeki vatandaşların da sosyal hizmetlerine yönelik çalışmalar yaptığını belirtti. Geleneksel olarak yürütülen sosyal yardımların bu yıl da devam ettiğine işaret eden Ecemiş,

"Eğitim ve öğretime destek kapsamında TOBB'nin de katkısıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere yaklaşık 10 bin YTL tutarında giyecek yardımında bulunduk. Milli Eğitim Müdürlüğü'nün il merkezindeki okullar arasında belirlediği 26 ilköğretim okulunda, daha önce tespit edilmiş ve beden ölçüleri alınmış 400 ihtiyaç sahibi öğrenciye özel dikim kışlık mont yaptırdık. Öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerine yaptığımız katkıdan dolayı son derece memnunuz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 400 adet mont ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere okul müdürlerine teslim edildi.

.
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2005 Cumartesi 11:54:56
Güncelleme :13 Kasım 2005 Pazar 17:10:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?