8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Tavuğa balık alternatifi

Niğde'de tavuk döner satan bir işyeri, "kuş gribi" yüzünden işleri bozulunca çareyi balık döner satmakta buldu.

Bor Caddesi'nde dönercilik yapan Niğde Lokantacılar ve Pastaneler Odası Başkanı Yüksel Erden, Türkiye'de görülen kuş gribi nedeniyle tavuk döner satışlarının durduğunu belirterek, "Biz de çareyi balık döner yapmakta bulduk" dedi. Balık döner satışlarına 2 gün önce başladığını söyleyen Erden, ilk gün 5 kilo balık döneri sattıklarını, ikinci gün ise bu rakamı 7 kiloya çıkarttıklarını kaydetti. Yüksel Erden, "Bundan böyle tavuk eti eski yerini alsa bile müşterilerimize üçüncü bir ürün olarak balık döneri sunacağız. İşyerlerimizde sattığımız tavuklar genelde dışarıdan geliyor ve vatandaşımız bu konuda oldukça endişeli. Niğde'de böyle bir vaka görülmemesine rağmen temkinli davranıp tavuk eti yemiyorlar. Zaten ne lokantalarımızda ne de marketlerde tavuk satışı yapılıyor" diye konuştu.

İlk defa balık döneri tadan müşteriler ise, tadının çok güzel olduğunu ve bundan böyle tavuk yerine balık döneri tercih edeceklerini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 15:30:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cengiz hoca IP: 88.243.49.xxx Tarih : 30.11.2007 15:05:13

slm. bende bursadan merakla soruyor ve yardımlarınızı bekliyorumbu dönerin ustasıyla görüşmemi sağlarsanız çok sevinirim .kolay gelsin ,hayırlı işler