7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Vali Beder'den 23 Nisan açıklaması

Niğde Valisi Gündüz Beder, Türkiye'nin hedefinin her zaman ileri olacağını belirterek, "Bu nesil ülkeyi geçmişten daha iyi yönetiyor, gelecek nesil de bizden daha iyi yönetecek" dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Niğde'de erken başladı. Bor Esat Atlı Çocuk Esirgeme Yurdu'nda kalan çocuklar, Bor Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Bahsi ve Bor Esat Atlı Çocuk Yuvası Müdürü Gürbüz Soylu ile birlikte Vali Beder'i makamında ziyaret etti.

Vali Beder, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde kendisini ziyarete gelen çocukların bu ince düşüncesinden son derece memnun olduğunu ifade ederek, gelecek neslin bu ülkeyi kendilerinden daha iyi yöneteceğini ifade etti.

Bu bayramın dünyada bir tek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen bayram olduğunu hatırlatan Beder, çocukların bu bayramı heyecanla yaşadıklarını ve aynı heyecanı çocukken kendilerinin de yaşadığını belirterek, "Çocuklarımızın motivasyonunu en üst seviyede tutabilmek için gayret sarf etmeliyiz. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum, hepsinin gözlerinden öpüyorum. İnanıyorum ki gelecek daha iyi olacak. Onlar bu memleketi bizden daha iyi yönetecekler. Eğer daha iyi yönetmezlerse geride kalmış oluruz. Hep ileriye doğru olacak. Bu nesil ülkeyi geçmişten daha iyi yönetiyor, gelecek nesil de bizden daha iyi yönetecek. Ve ülkemiz gelişmiş ülkeler seviyesindeki yerini bu gençler sayesinde alacak" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2006 Çarşamba 13:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet çelik IP: 81.215.183.xxx Tarih : 23.04.2008 14:13:40

segili beder öncelikle bayramınız kutlu olsun sizin gidince nigdenin addı kaçtı sizleri çok özledik sevgilrim mehmet çelik