7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Beş günlük bebeği çöpe attı

Niğde'de bir üniversite öğrencisi, evlilik dışı dünyaya getirdiği 5 günlük bebeğini çöp bidonuna terk etti.

Edinilen bilgiye göre, bir genç kız, polisi arayarak Kale Mahallesi Dumlupınar İlköğretim Okulu önündeki çöp bidonunda terk edilmiş bir bebek olduğunu ihbar etti. Olay yerine gelerek bebeği teslim alan Çocuk Şubesi ekipleri, bebeği Dr. Doğan Baran Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. Burada doktorlar tarafından muayene edilen bebeğin 3 kilo 400 gram ağırlığında, gayet sağlıklı ve bakımlı olduğu ve 5 gün önce dünyaya geldiği belirlendi.

Polis, hemşire ve doktorların ilgi odağı olan bebeğe üç isim birden konuldu. Polisler bebeğe "Zemheri" ismini verirken, doktorlar "Fadime", hemşireler ise "Hayat" ismini verdi.
Bebeği çöpte bulduğunu söyleyen genç kızın ifadesini alan polis, bebeğin annesinin, bu genç kızın arkadaşı olan İzzet Baysal Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu 1. sınıf öğrencisi G.K. (20) olduğunu tespit etti. G.K.'nın bebeği Dr. Doğan Baran Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde sahte kimlikle dünyaya getirdiği, bebeğin babasının da doğumdan haberi olmadığı belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2006 Salı 12:27:58
Güncelleme :23 Şubat 2006 Perşembe 23:02:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?