2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Cezaevinde yılbaşı eğlencesi

Niğde E Tipi Kapalı Cezaevi'nde kalan hükümlü ve tutuklular için Yılbaşı eğlencesi düzenlendi. Vali ve protokol alkışladı, mahkumlar ve gardiyanlar göbek atıp halay çekti.

Niğdeli Gazeteci İsmail Çizmeci'nin cezaevi yönetimiyle organize ettiği ve yerel sanatçılardan Cengiz Yılmaz, Cemil Yılmaz ve Yasemin'in şarkılarıyla renk kattığı Yılbaşı eğlencesi Niğde E Tipi Kapalı Cezaevi Sosyal Salonu'nda gerçekleştirildi. Yılbaşı eğlencesine Niğde Valisi Gündüz Beder, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Naci Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, Emniyet Müdürü Feridun Boz, savcılar, daire müdürleri ve mahkumlar katıldı.
Sosyal faaliyetler çerçevesinde hükümlülerin ve tutukluların moralini yüksek tutmak çabası içerisinde olduklarını belirten Başsavcı Enis Yavuz Yıldırım, Yılbaşı eğlencesini, çağdaş infaz sisteminin bir parçası olarak düzenlediklerini söyledi. Hem 2006 yılını hükümlü ve tutuklularla birlikte karşılamak, hem de onların morallerini yükseltmek amacına yönelik bir faaliyet olduğunu ifade eden Yıldırım, "Bu çerçevede düşünülmüş bir program. Biz yılbaşı eğlencemizi bugün yaptık ama yılbaşı gecesi nöbetçi memurlarımız, cezaevi müdürümüz, bizler yine hükümlülerimizi mutlaka ziyaret edeceğiz. Yine hükümlülerimizle diyalog içerisinde olacağız" dedi.

Yıldırım, yıl içerisinde de sosyal ve eğitime yönelik faaliyetlerin devam edeceğini kaydetti.
Hükümlü ve tutuklularla gardiyanlar, yerel sanatçıların seslendirdiği hareketli parçalarla halay çekip, göbek atarken, protokol üyeleri de alkışlarla tempo tuttu.

.
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2005 Cuma 13:59:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sezer sezgin IP: 78.187.101.xxx Tarih : 4.03.2009 20:59:43

çok eylenceli ve gözel olmuştur  bütün  kader mahkümlarına selamlar saları ve abim amre meriç için ve kazım dayı içim d.13 koşuna selamlar