8
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Zehirden ölenler toprağa veriliyor

Niğde'nin Bor İlçesi'ne bağlı Karanlıkdere Beldesi'nde, cenaze evinde yemek yedikten sonra zehirlenerek hayatını kaybeden 3 kişiden 2'si toprağa verildi. 

Karanlıkdere Beldesi'nde, Pakize Altuntaş'ın (68) cenaze töreninin ardından ikram edilen yemeği yedikten sonra rahatsızlanarak kaldırıldıkları hastanelerde hayatını kaybeden 3 kişiden 2'si toprağa verildi. Bor Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden Samiye Esen (45), bu sabah defnedilirken, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sabaha karşı yaşamını yitiren Pakize Altuntaş'ın kızı Sibel Sabanlı'nın (50) cenazesi, saat 15.00 sıralarında ambulansla Karanlıkdere Beldesi'ne getirildi. İlk olarak evine götürülen cenaze, daha sonra köy meydanına getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan cenaze, belde mezarlığında toprağa verildi. 

Sibel Sabanlı'nın yakınları, cenazenin beldeye getirilmesi ve cenaze namazının kılınması sırasında gözyaşlarına boğuldu. 

Cenaze törenine Bor Kaymakamı Şenol Bozacı, AKP Niğde Milletvekili Mahmut Uğur Çetin, il genel meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Bu arada, Pakize Altuntaş'ın torunu Kübra Altuntaş'ın (12) da yarın toprağa verilmesi beklenirken, Niğde ve Kayseri'deki hastanelerde tedavi altına alınan 111 kişiden Fatma Altuntaş ve Şükriye Kalem'in durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2006 Salı 18:14:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ASIM IP: 82.83.39.xxx Tarih : 13.06.2006 09:40:58
Adi Zehir oldu Takdiri ilahi bence vadesi yetmis Ölüm ne sekilde olursa olsun bir sekilde Azrail Aleyhisselam canlari alacak Gerisi bahane.Mehrumlara Allah`dan Rahmet dilerim saygilar