7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

"Trabzon'a asla dönmem"

Petkovic'ten net tavır !.. Bordo mavili takımdan ayrılarak Sivasspor'a geçen ve başarılı bir sezon yaşayan Avustralyalı kaleci, "Trabzonspor’dan teklif gelse gider misin?" sorusuna "Kesinlikle dönmem" yanıtını verdi.

Özel bir ilköğretim okulunda düzenlenen sohbete katılan Sivassporlu futbolculardan Kaleci Petkoviç, küçük bir öğrenciden gelen “Trabzonspor’dan teklif gelse gider misin?” sorusuna “Sivasspor’la 2 yıllık sözleşmem var. Kesinlikle böyle bir teklifi kabul ederek Trabzonspor’a dönmem” dedi.

Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, Kaleci Petkoviç ve Hakkı Hocaoğlu ile Sivasspor Yöneticisi Ekrem Munar Cumhuriyet Üniversitesi Özel Mahir-Sevim Duman İlköğretim Okulu’nda düzenlenen sohbete katılarak küçük öğrencilerden gelen soruları yanıtladılar.

Minik öğrencilerin soruları karşısında bir hayli zorlanan Teknik Direktör Lorant ve futbolcular yoğun ilgi ile karşılaştılar.

Petkoviç’ten imza alabilmek için birbirleri ile yarışan küçük çocuklar soruları ile de başarılı file bekçisini bir hayli terlettiler. Küçük bir öğrencinin “Trabzonspor’dan teklif gelse yeniden döner misin?” sorusu karşısında çok şaşıran Kaleci Petkoviç, “Sivasspor’la 2 yıllık sözleşmem var, kesinlikle bu teklifi kabul etmem ve dönmem” şeklinde yanıt verdi.

Öte yandan, Galatasaray karşılaşmasında cezaalanı içerisinde topu eline alarak ilginç bir penaltıya neden olan Hakkı’ya da bir öğrencinin “Galatasaray maçında topu neden elinize aldınız?” sorusu gelince Hakkı “Bu bir iş kazasıydı, her insanın başına gelebilir” yanıtını verdi.

Küçük çocuklar 58 yaşına giren Teknik Direktör Werner Lorant için de pasta keserek kutlama yaptılar.

.
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2005 Perşembe 16:51:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?