3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Kick Boksçular Sivas'ta kapışacak

Sivas'ta, 24 - 25 Ocak tarihleri arasında kick boks müsabakaları düzenlenecek. Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Mücadele Sporları İl Temsilciliği tarafından organize edilen müsabakalara 16 ilden yaklaşık 400 sporcunun katılması bekleniyor.

Çok sayıda sportik etkinliğe ev sahipliği yapan Sivas, uluslararası bilardo şampiyonluğunun ardından kick boks şampiyonasına hazırlanıyor. Turnuvaya Sivas başta olmak üzere Ankara, Trabzon, Tokat, Çorum, Elazığ, Erzurum, Osmaniye, Adıyaman, Malatya, Diyarbakır, Rize, Samsun, Bingöl, Afyon ve Hatay'dan lisanslı sporcular katılacak. 2 gün sürecek müsabakaları katılımcı illerden gelen hakemler yönetecek.

Yaklaşık 400 sporcunun katılması beklenen turnuvayla ilgili Kick Boks Sivas İl Temsilcisi Turan Işık, sporcuların semi, layt ve ful kontak branşlarında yarışacağını söyledi. Sivas'ta ilk defa böyle bir organizasyonun yapıldığının altını çizen Işık, "Katılım ve mücadelenin üst seviyede geçmesini bekliyoruz. Müsabakalara kız ve erkek sporculardan mavi kemer ve üstü sporcular katılacak. Semi, layt ve ful kontak branşlarında minik, yıldız, genç ve büyükler kategorilerinde müsabakaya çıkılacak." diye konuştu.

24 Ocak günü başlayacak turnuva 4 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

.
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2006 Cumartesi 14:26:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali özdemir IP: 85.101.72.xxx Tarih : 22.01.2006 19:12:04
Sivas için hayırlı olsun.Tüm Sivaslılar haydi maçlara.