7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Liseli judocular mindere çıktı

Liselerarası Bay-Bayan Türkiye Judo Şampiyonası Sivas'ta başladı. Şampiyonanın ilk gününde elektrik tesisatında yaşanan problem nedeniyle maçlar sık sık durdurulurken, salon görevlilerinin tesisatı değiştirmesinden sonra maçlar kaldığı yerden devam etti.

4 Eylül Spor Salonu'nda başlayan şampiyonanın ilk günkü karşılaşmalar saat 10.00'da başladı. Turnuva öncesi bir açıklama yapan Judo İl Temsilcisi Kadir Kalkan, şampiyonaya 600'ü sporcu yaklaşık bin kişinin katıldığını belirterek, "38 ilden 32'si bayan olmak üzere 74 takım müsabakalara katılıyor. Bu müsabakalarda Sivas olarak başarılı bir performans yakalayacağız. Aynı zamanda liselerde de bunu başarmaya çalışıyoruz" dedi.

Şampiyonanın ilk gününde 3 minderde yapılan karşılaşmalar sırasında elektrik, skorbord ve ses sisteminde arızalar yaşandı. Arıza nedeniyle yapılan müsabakalar sık sık durdurulurken, salon görevlilerinin tesisatı değiştirmesinin ardından müsabakalara kalınan yerden devam ettiler. Şampiyona müsabakaları 2 gün daha sürecek.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 14:41:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?