7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Lorant 3 puandan emin

Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, Ankaraspor maçından alınlarının akıyla çıkacaklarını belirterek ''Zor bir maç olacak, ama biz yapabileceğimizin en iyisini yaparak oradan alnımızın akıyla döneceğiz'' dedi.

Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, çalışmalarını kulüp tesislerinde Werner Lorant gözetiminde yaptığı tek idmanla sürdürdü.

Tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda ısınma hareketleri ve dar alanda pas çalışmasının ardından takımı 3 gruba ayıran Lorant, futbolcularına dönüşümlü olarak tam saha maç yaptırdı.

Maç sırasında zaman zaman oyunu durduran Lorant, hata yapan futbolculara uyarılarda bulundu.

Gevşeme hareketlerinin ardından sona eren idmanda futbolcuların oldukça hırslı ve mücadeleci oldukları gözlendi.

Antrenman sonrası açıklama yapan Alman teknik adam, 2 haftadır puan alamamalarının genel olarak değerlendirildiğinde normal olduğunu belirterek, böyle dönemleri her takımın geçirdiğini kaydetti.

İki hafta üst üste yenildiklerini, ancak bunun sebebinin kötü futbol oynamaları olmadığını ifade eden Lorant, ''Rize'de 85. dakikada şanssız yediğimiz bir gol. Fenerbahçe maçı ise malum. Bu yüzden milli takımın maçı nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirdik. Konsantreli bir şekilde idmanlarımızı sürdürüyoruz.'' dedi.

Werner Lorant, ligin ilk yarısıyla ilgili bir puan hedefi olduğunu, ancak bu hedefi takımıyla görüşüp onlara ifade edeceğini belirterek, ''Zaten bir insanın hedefleri yoksa, evde otursun ve bu işi yapmasın'' dedi.

Ankaraspor'un çok zorlu bir rakip olduğunu ve çok iyi bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Lorant, ''Zor bir maç olacak. Hatta çok çok zor bir maç olacak. Ama biz yapabileceğimizin en iyisini yaparak oradan alnımızın akıyla döneceğiz'' diye konuştu.

ajnsspor
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2005 Perşembe 17:27:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?