7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Lorant beyin yıkıyor

Sivasspor, Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi Teknik Direktör Werner Lorant, futbolcularla kısa bir görüşme yaptı. Alman teknik adam, futbolculara düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Futbolculardan Mehmet Yıldız, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, kötü gidişata Beşiktaş maçıyla son vereceklerini belirterek, "3 haftadır kazanamıyoruz. Beşiktaş maçıyla galibiyet hasretine son vermek istiyoruz. Beşiktaş'ı yenerek, İstanbul'a eli boş göndereceğiz. Fenerbahçe maçında sergilediğimiz oyunu Beşiktaş karşısında da tekrarlamak istiyoruz" dedi.

Başarılı futbolcu Hayrettin Yerlikaya ise Beşiktaş maçında sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergileyerek, Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Geçen hafta son dakikada yediğimiz golle Ankaraspor ile berabere kaldık, bu maçta 2 puan kaybettiğimizi düşünüyorum. Ama önemli değil. Önümüzde Beşiktaş maçı var. Bu maça en iyi şekilde hazırlanarak, kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz" diye konuştu.

Gökhan Bozkaya ise ligde her maçın zor olduğunu belirterek, "Bizim için Beşiktaş veya Ankaraspor olması fark etmez. Bu hafta galip gelmek istiyoruz ve bu güce de sahibiz. Çok iyi çalıştık. İnşallah kaybettiğimiz son 3 maçı Beşiktaş maçıyla telafi edeceğiz" dedi.
Bu arada, Beşiktaş maçı hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren Kırmızı beyazlı ekip, bu akşam karşılaşmanın oynanacağı 4 Eylül Stadı'nda PAF Takımı ile yapacağı hazırlık maçıyla sürdürecek.

.
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2005 Perşembe 15:31:40
Güncelleme :24 Kasım 2005 Perşembe 15:35:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?