4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Sivas Hayrettin'i bırakmıyor

Sivasspor, büyük kulüplerin peşinde koştuğu Hayrettin Yerlikaya'nın satışından vazgeçti. Genel Menejer Bülent Uygun, Hayrettin'in sezon sonuna kadar Sivasspor'da top oynayacağını ifade etti.

Turkcell Süper Ligi'nin flaş takımlarından Sivasspor, Antalya'nın Manavgat ilçesinde ikinci sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Werner Lorant gözetiminde günü 3 idmanla tamamlayan takımda yeni transferlerin takıma uyum sağladığı belirtildi. Sivasspor, İstanbulspor'dan Cem Can'ı, Elazığspor'dan Muharrem'i, Ankaraspor'dan Ümit Aydın ve Diyarbakırspor'un kalecisi Oğuz Dağlaroğlu'nu transfer etmişti.

Genel Menejer Bülent Uygun, çok iyi bir yabancı santrafor alıp transfere nokta koyacaklarını ifade etti. Nijerya ve Kamerun'dan 4 futbolcuyla görüştüklerini belirten Uygun, bu futbolculardan birisine imza attıracaklarını ifade etti.

Uygun, dört büyük kulübün transfer teklifinde bulunduğu Hayrettin Yerlikaya'yı ise satmaktan vazgeçtiklerini kaydetti. Bu oyuncuya ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Uygun, "Hayrettin'i ne Beşiktaş'a ne de Galatasaray'a vermeyeceğiz. Sezon sonunda gerçek değeri üzerinden başka bir kulübe verebiliriz" dedi.

Antalya kampının çok iyi sürdüğünü belirten Uygun, yeni transferlerin de takım arkadaşlarıyla uyum sağladığını ifade etti. Uygun, "Yaklaşık 10 gündür burdayız. 3-4 takımla hazırlık maçı oynadık. Futbolcularımız ikinci lige hazırlıklı girme adına hırslı bir şekilde çalışıyorlar. Hiçbir sorunumuz yok" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2006 Çarşamba 13:58:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?