6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Sivas'ın hedefi ilk 8

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, hedeflerinin ligi ilk 8 takım içerisinde bitirmek olduğunu belirterek, "Altımızda bulunan Beşiktaş ile Trabzonspor ve üstümüzdeki Galatasaray ile Fenerbahçe gibi 4 büyüklerle mücadele ederiz dersek, şu an için yanılırız. Bizim hedefimiz ligi ilk 8 takım içerisinde bitirmektir" dedi.

Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Genel Menajer Bülent Uygun ile birlikte Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. 1-0 kazandıkları Gençlerbirliği maçından sonra birçok Sivasspor taraftarının kendilerini arayarak, televizyonların spor programlarında Sivasspor'dan az bahsedildiğini ve Sivasspor ile ilgili en sonlara bırakıldığını söyleyen Ünsal, Sivasspor'un 10 milyon taraftarının olduğunu, bunu zaman içerisinde televizyonların da fark ederek, Sivasspor ile ilgili yayın sürelerini uzatacaklarını tahmin ettiklerini söyledi. 18 puanla ligde 3. sırada yer aldıklarını belirten Ünsal, "Yeni kurulan bir takımız. Puan cetvelinde altımızda olan Beşiktaş ile Trabzonspor ve üstümüzde olan Galatasaray ve Fenerbahçe gibi 4 büyüklerle mücadele ederiz dersek şu an için yanılırız. Bizim hedefimiz ligi ilk 8 takım içerisinde bitirmektir" diye konuştu. Ünsal, Diyarbakır maç bilet fiyatlarının da maraton tribünde 20 YTL olan bilet fiyatında 5 YTL indirim yaptıklarını, diğer tribünlerin fiyatlarının aynı şekilde devam edeceğini sözlerine ekledi.

Genel Menajer Bülent Uygun ise iç transferde hiç fire vermediklerini ancak dış transferde 6 oyuncudan 1 tane fire verdiklerini belirterek, "En iyi şekilde transferler yapmaya çalıştık. Yerli transferlerde hepsini tam isabet yaptık. Düşündüğümüz, oynatmayı planladığımız ve gelecek için yatırım yaptıklarımızla hepsinden tam randıman aldık. Yabancılar konusunda da 6 taneden 5 tanesinde randıman alarak yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Golcü oyuncu Denys'in kızamık olduğunu, 56 haftadır tedavi altında bulunduğundan antrenmanlara katılmadığını belirten Uygun, "Denys'ten yararlanma ihtimalimiz çok zayıflamaya başladı. Ben kendim yönetim kurulumuzdan izin istedim. Dünyadaki 100 futbolcu içerisinde tarama yapıyorum. Hocamızın da istediği doğrultusunda bizim takımımıza faydalı olacak futbolcuyu bulmaya çalışacağım. Önümüzdeki hafta o mevkiye gerekli taktiği yapacağız. Eğer hastalığı geçmez ise bu anlaşmayı fesh edeceğiz" dedi.

Kaleci Petkoviç'i Türk hekimlerinin düzelttiğini söyleyen Uygun, "Ayrıca kaleci Petkoviç bize geldiğinde sakattı. Bel fıtığı vardı. İstanbul Çapa Üniversitesi'ndeki doktorumuz Ömer Taşer'e teşekkür ediyorum. Onun çabaları sonucunda kaleci Petkoviç, 1 hafta sonra sahalara çıktı. Hiç kimsenin beklemediği, hatta futbol hayatı bitti denilen kaleci Petkoviç, bugün en az gol yiyen adamı olarak dimdik sahada duruyor" dedi. Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, basın toplantısının ardından yanında getirdiği nazar boncuklarını futbolculara taktı.

.
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2005 Çarşamba 10:20:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?