6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Sivasspor, Raymond Calla ile sözleşme imzaladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, Bundesliga ekiplerinden Bochum'da oynayan ve aynı zamanda Kamerun Milli Takımı'nın da formasını giyen 30 yaşındaki stoper Raymond Calla ile 2 yıllığına sözleşme imzaladı.


Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Calla ile birlikte Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Genel Menajer Bülent Uygun ve yöneticiler katıldı.
İmza töreninden sonra bir açıklama yapan Raymond Calla, Sivasspor'dan Teknik Direktör Werner Lorant ve kaleci Petkoviç'i tanıdığını söyledi. Werner Lorant'ın çok disiplinli bir teknik adam olduğunu belirten Calla, Alman teknik adamın Sivasspor'u istenilen yere getireceğini söyledi.

Sivasspor'un yanı sıra Fransa'nın Marsilya takımından da teklif aldığını belirten Calla, "Oradaki yöneticiler bana güven vermedi. Ancak bana güven veren Sivassspor ile anlaşma yaptım" dedi.

Kamerun'da iyi bir futbol geçmişi olduğunu da sözlerine ekleyen Calla, 82 kez milli forma giydiğini, 1994, 1998 ve 2002 yıllarındaki Dünya Kupası Finalleri'nde forma giydiğini söyledi.
30 yaşında olan Kamerunlu stoper Calla, Sivasspor'da 5 numaralı formayı giyecek.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 16:31:20
Güncelleme :30 Ağustos 2005 Salı 17:41:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?