4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Sivasspor gücüne güç kattı

Sivassspor'un basın sözcüsü Fikret Ünsal yaptığı açıklamada, ara transferde kaleci Oğuz, Cem Can, Muharrem, Atilla Birlik, Ünal Demirkıran'ı kadrolarına kattıklarını belirterek, bu transferlerin Sivasspor'un gücüne güç kattığını, kadronun zenginleştiğini söyledi.

Prensipte anlaşmaya vardıkları Polanyalı golcü Tomas Frankowski'nin transferinden vazgeçtiklerini ifade eden Ünsal, yabancı transferinde rotayı Afrika'ya çevirdiklerini belirterek, ''İyi bir golcü transfer edip, ara transferi kapamayı düşünüyoruz'' diye konuştu.

Ligin ilk yarısını üst sıralarda tamamladıklarını hatırlatan Ünsal, şunları söyledi:
''Ligin ikinci yarısına da Malatyaspor beraberliği ile başladık. Bu yarıda da en az 25 puan toplamayı hedefliyoruz. Malatya deplasmanında buzlu bir zeminde mücadele ettik. Maçın geneline bakıldığında sertlik yoktu. Her iki takım da futbol oynamaya çalıştı. Bu zor şartlarda hiçbir oyuncunun sakatlanmaması bizim için 1 puandan daha sevindirici oldu.''

Yeni transferlerin Malatyaspor maçında iyi bir performans sergilediğini vurgulayan Ünsal, kaleci Oğuz'un yaptığı kurtarışlarla haftanın kalecisi seçildiğini, diğer oyuncuların performansından da memnun olduklarını söyledi.

Futbol Federasyonu'nun olumsuz hava koşulları nedeniyle ligleri ertelemesinin doğru ve isabetli bir karar olduğunu ifade eden Ünsal, ''Bu şartlarda futbol oynamak imkansızdı. Liglerin ertelenmesi ile olası futbolcu sakatlanmalarının da önüne geçilmiş oldu'' dedi.

Samsunspor maçı hazırlıklarının aralıksız bir şekilde sürdüğünü anlatan Ünsal, saha kapatma cezaları nedeniyle dış sahada yapacakları bu maçı İstanbul'da oynamak istediklerini ifade ederek, bu konuda gerekli girişimlerde bulunduklarını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2006 Cumartesi 11:33:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?