6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Taraftara destek çağrısı

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, taraftarlardan Denizlispor maçını 4 Eylül Stadı'nda oynayacaklarını hatırlatarak, taraftarlardan tribünleri doldurmalarını ve bu önemli günde kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Kayseri Erciyesspor maçında aldıkları puana sevindiklerini belirterek, "En azından mağlup olmadık. Kayseri'ye galibiyet için gitmiştik. Ama beraberlikle yetinmek zorunda kaldık. Ligde iyi bir yerdeyiz. Diğer takımlarla kıyasladığımızda Sivasspor, başarılı takımlar arasında yer alıyor" diye konuştu.

Ligin 8. haftasında yapılacak Denizlispor maçını tadilatı sona eren 4 Eylül Stadı'nda oynayacaklarını ifade eden Ünsal, "Denizlispor maçıyla ilk kez kendi sahamız ve taraftarımız önünde Süper Lig maçına çıkacağız. Bu maçta 2. Lig A Kategorisi'nde kazandığımız şampiyonluk kupasını da alacağız. Taraftarlarımızdan bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Trabzonspor maçında stada kurduğumuz dev ekrandaki maçı izlemeye yaklaşık 6 bin kişi geldi. Taraftarlarımızdan Denizlispor maçında stadı doldurmalarını istiyoruz" dedi.

Vali Hasan Canpolat'ın yeni bir bağış kampanyası başlatarak kulübe ekonomik katkıda bulunacağını açıklayan Ünsal, "Belediye Başkanı Sami Aydın'ın da Sivasspor'a tahsis ettiği otobüs hattı ve Sivasspor açık otoparkı ihaleye çıkarılacak. Otopark ihalesini 45 milyar liradan başlatacağız. İhale açık olacak ve herkesin gözü önünde yapılacak. İhale, 3 Ekim Pazartesi günü yapılacak" diye konuştu.

Bu arada, Sivasspor-Denizlispor maçının bilet fiyatları da belli oldu. Sivasspor yönetimi, kale arkası tribün 5 YTL, kapalı tribün 15 YTL, maraton tribünü 20 YTL ve VIP 50 YTL olarak belirledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2005 Salı 17:21:24
Güncelleme :12 Ekim 2005 Çarşamba 13:14:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?