3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Vali'den Sivaspor'a moral yemeği

Sivas Valisi Hasan Canpolat, her zaman Sivasspor'un arkasında olacaklarını söyledi.
Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde Kayseri Erciyesspor maçı öncesi bir moral yemeği düzenleyen Vali Hasan Canpolat, sporun Sivas ve kendileri için son derece önemli olduğunu söyledi.

Sivasspor'un lige yeni çıkmasına rağmen çok güzel bir başlangıç yaptığını belirten Canpolat, ''Bunda hepinizin çok büyük bir rolü ve emeği var. Ancak daha sonra bir düşüş dönemi yaşandı. Bunu da biz normal karşılıyoruz. Sivasspor, son iki maçta bu şansızlık dönemini kırdı. İnşallah bundan sonraki maçlarda da tekrar bir çıkış dönemi yaşayacaksınız. Gösterdiğiniz başarıdan dolayı önce teknik direktör Werner Lorant'ı sonra futbolcu ve yöneticileri tebrik ediyorum'' dedi.

Konuşma sonrasında gelecek çarşamba günü Sivas Valiliği futbol takımı ile Sivasspor'un bir dostluk maçı yapacağını belirten Vali Hasan Canpolat, tüm Sivaslılar'ı stadyuma davet etti. Maçın çok önemli ve zorlu geçeceğini söyleyen Vali'nin teklifine ilginç bir şekilde gülerek cevap veren Lorant'ın tepkisi ise futbolcuların kahkahalarla gülmesine neden oldu.
Vali Canpolat'ın verdiği moral yemeği, davetlilerin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

.
Yayın Tarihi : 3 Mart 2006 Cuma 13:54:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?