6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Yiğido, Cimbom'a bileniyor

Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Sivasspor, bugün yaptığı idmanla Sivas'taki hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Sivassporlu futbolcular, Galatasaray maçından puan veya puanlar almayı hedeflediklerini söyledi.

Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri'nde Teknik Direktör Werner Lorant yönetiminde yapılan ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanda Kırmızı - beyazlı futbolcular, kondisyon ve pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan kaleci Petkoviç, Almanya'da tedavi gören Balili ve ülkesinin milli takım kampında bulunan Kalla katılmadı.

Hafif sakatlığı bulunan Mohammed Ali ile Hayrettin ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kırmızı - beyazlı futbolcu Ertuğrul, Galatasaray maçından puan veya puanlarla dönmek istediklerini belirterek, "Sivasspor olarak ligde ilk kez Galatasaray gibi güçlü bir takımla karşılayacağız. Galatasaray şampiyonluğa oynayan güçlü bir takım. Biz de iyi bir takımız. Ligin ilk 4 haftasında 8 puan aldık. Galatasaray maçında da sahaya puan veya puanlar için çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Brezilyalı oyuncu Anderson ise, Galatasaray maçında 3 puan hedeflediklerini, Galatasaray'a gol atacağını söylerken, Kırmızı - beyazlı futbolcu İlhan da, Galatasaray'ın gücünü bildiklerini belirterek, "Sivas'a puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Genel Menajer Bülent Uygun da, Galatasaray ile zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, "Galatasaray, güçlü bir takım. Ali Sami Yen Stadı'nda çok zorlu bir maç oynayacağız. Galatasaray maçında elimizden gelen en iyi mücadeleyi sergileyeceğiz. 4 büyük takımdan alınacak puanlar Sivasspor için önemli. Biz 4 büyükleri kendimize rakip görmüyoruz. Ancak 4 büyük takımdan alacağı puanlar bizim için önemlidir" dedi.

Sakatlığı bulunan kaleci Petkoviç ile Mohammed Ali'nin Galatasaray maçında forma giyemeyeceğini söyleyen Uygun, stada gelemeyen taraftarların kendilerine destek için dua etmelerini istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2005 Perşembe 15:01:27
Güncelleme :8 Eylül 2005 Perşembe 16:24:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?