7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Yiğido'nun keyfi kaçtı

Turkcell Ligi'nde geçen hafta kendi sahasında Beşiktaş'a 3-1 yenilen Sivasspor, ligin 15. haftasında deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde Teknik Direktör Werner Lorant nezaretinde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan kaptan Mohammed Ali ve Hayrettin ile izinli olan Murat Duman ve Hakkı katılmadı. Alman teknik adam, oyuncularına düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptırdı.

Antrenmanda futbolculardan Ertuğrul ve Yasir girdikleri ikili mücadele sonrası tartıştı. Lorant, tartışan iki futbolcuyu soyunma odasına gönderirken, futbolculardan Mehmet Yıldız olayı görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Antrenmanda Teknik Direktör Werner Lorant ve oyuncuların morallerinin bozuk olduğu gözlendi. Kaleciler Pektoviç, Vedat ve Akın ise kaleci antrenörü Aydın Artanlar nezaretinde takımdan ayrı olarak çalıştı.

Bu arada, denenmek için Sivas'a getirilen Kamerunlu futbolcu Abdurrahman Aboubakary, takımla birlikte idmana çıktı. Teknik Direktör Werner Lorant'ın olumlu rapor vermesi durumunda bu futbolcunun transfer edileceği bildirildi.

Öte yandan, sakatlıkları bulunan Kaptan Mohammed Ali ve Hayrettin'in MR'ları çekileceği öğrenildi. Kaptan Mohammed Ali, sarı kart cezası nedeniyle Kayserispor maçında forma giyemeyecek.

.
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2005 Salı 14:04:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?