5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Başer: Sözümüzün arkasındayız

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, mahalle muhtarlarıyla bir toplantı düzenleyerek, mahallelerde yaşanan sorunları dinledi.

Muhtarlar Derneği'nde yapılan toplantıya Belediye Başakın Yusuf Başer ile birlikte Başkan Yardımcıları Tevfik Bozkurt, Mehmet Ceyhan, birim müdürleri ve 21 mahalle muhtarı katıldı. Toplantı öncesi bir açıklama yapan Belediye Başkanı Başer, Yozgat'ın sorunların tek tek çözme noktasında büyük çaba sarf ettiklerini belirterek, seçim öncesi vatandaşlara ne söz verilmişse o sözlerin arkasında olduklarını söyledi.

Yozgat'ın modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek istediklerini ifade eden Başer, "Göreve geldiğimiz günden itibaren gözle görülür birçok çalışma yaptık. Bir çok mahallemizde kanalizasyon yoktu, onları tamamladık. Kullanılmayan abide iş hanını kullanır hale getirerek halkımızın hizmetine sunduk. Yol ve kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki yıldan itibaren doğalgaz çalışması yapılacak. Bu çalışmayla birlikte bozuk olan yollarımızın tamamını asfalt yapacağız. İlimizde yaşanan su kesintileri, artık yaşanmaz oldu" dedi.

Yapılan çalışmaların daha iyi olması ve eksiklerin görülmesi noktasında mahalle muhtarlarının desteğine ihtiyaçlarının olduğunu ifade eden Başkan Başer, "Biz her şeyi göremeyebiliriz. O neden muhtarlarımızdan, mahallelerdeki sorunları bize bire bir iletmelerini sorunların biran önce çözümlenmesini sağlayacaktır. Her hafta bir mahalle muhtarına misafir olacağız ve mahalle sakinlerinin dertlerini, isteklerini dinleyeceğiz" diye konuştu.

Daha sonra mahalle muhtarları mahallelerinde yaşanan sorunları tek tek başkan ve birim amirlerine bildirdi. Sorunların aktarılmasından sonra Muhtarlar Derneği tarafından hazırlanan Arabaşı yemeği ikram edildi.

.
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2005 Çarşamba 14:55:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?