7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Otobüs şarampole yuvarlandı!

Yurt genelindeki kar yağışı, trafik kazalarını da beraberinde getirdi. Yozgat'ta olumsuz hava şartları nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Durmuş Bulut yönetimindeki 06 ATC 98 plakalı otomobil, Yozgat-Sorgun 15 kilometresinde direksiyon hakimiyetini kaybederek, karşı yönden gelen ve Kars'tan İzmir'e gitmekte olan Mustafa Bektaş yönetimindeki 34 DG 0229 plakalı yolcu otobüsünün önüne geçti. Otomobile çarpmamak için manevra yapan otobüs şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybedince otobüs şarampole yuvarlandı.

Kazada otobüs içerisinde bulunan yolculardan Önder Kaya (24), Gökhan Can (24), Şahhanım Tanrıverdi (78), Abbas Tanrıverdi (78), Mehmet Çelik (26), Filiz Çelik (28), M. Necati Yeşilbağ (51), Kadir Yıldırım (23) ve Ruşen Ali Budak (34) ile otomobilde bulunan Hüsne Bulut (31) yaralandı. Yaralılar, Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. 

Öte yandan aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle emniyet ekipleri sürücüleri uyarırken, kar lastiği ve zincir olmadan yola çıkmalarına izin vermedi. Karayolları ekipleri ise sürekli olarak kar kürüme ve tuzlama çalışması yaparak, karayolunun ulaşıma kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2008 Pazar 09:37:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?