7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Vali yeni yıla çocuklarla girdi

Yozgat Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, yeni yıla Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na (SHÇEK) bağlı çocuk yuvasında girdi.

Yılbaşı sebebiyle eşi Hülya Çiçek ile birlikte SHÇEK'e bağlı yuva ve yetiştirme yurdunu ziyaret eden Vali Amir Çiçek, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Yeni yılı müzik eşliğinde pasta keserek karşılayan Vali Çiçek ve eşi, çocuklarla bir süre sohbet etti. Yuva çocuklarının istek ve şikayetlerini dinleyen Çiçek çifti, bazı çocukları kucaklarına alarak yakın ilgi gösterdi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fazlı Doğanç'tan yuvada kalan tüm çocukların ders notlarını isteyen Vali Çiçek, çocuklardan derslerine çok iyi çalışmalarını isteyerek, "Hepiniz bizim çocuklarımızsınız. Ders notlarınıza baktım. Bazı arkadaşlarınızın derslerinde zayıflar var. Bu zayıfları kurtarıp daha yüksek notlar alacaklarına söz verdiler. Biz sizin tüm isteklerinizi yerine getireceğiz. Bunun karşılığında da sizden çok çalışmanızı istiyoruz. Büyüdüğünüzde sizi bir vali, kaymakam, komutan, savcı olarak görmek istiyoruz. Bizden sonra bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz" dedi.

Vali Amir Çiçek ve eşi, daha sonra SHÇEK'e bağlı diğer kurumları ziyaret etti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 13:42:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?