5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Başkan Başer halk pazarını gezdi

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, halk pazarında denetim yaparak, vatandaşların ve pazarcı esnafının derdini dinledi. 

Pazarcı esnafına modern bir pazar yeri hazırladıklarını ve 6 ay gibi bir süredir esnafın bu yerde tezgah açtığını belirten Başkan Başer, "Halkımızın beklentilerini yerine getirmek için gayret ediyoruz. Pazarca esnafımızın alışveriş sırasında bağırması yasaklanmıştır. Pazarda satış yapan esnafların tamamı mavi önlük ve üzerinde tanıtım kartları bulunacak. Satılan sebze ve meyvelerin üzerinde mutlaka fiyat etiketi gözükecek şekilde bulunacak" dedi. Yapılan bu uygulamayla vatandaşların rahatlıkla pazardan alışveriş yapabileceğini ifade eden Başer, halk tarafından yapılan şikayetlerinde anında değerlendirileceğini söyledi. 

Belediye Başkanı Yusuf Başer ile birlikte pazar yerini gezen Pazarcı Esnaf Temsilcisi Salih Çavuşoğlu, yapılan uygulamanın kendileri için olduğu ve bu uygulamadan memnun kaldıklarını belirterek, "Pazar yerine alo şikayet hattı ve şikayet kutusu yerleştirip vatandaşımızın istekleri doğrultusunda kendimizi yenileyeceğiz. Kurallara uymayan esnafımızı ise meslekten men edeceğiz. Pazarcı esnafı olarak halkımıza kaliteli ürünleri ucuza satmak vatandaşımızı memnun etmek için elimizden geleni yapıyoruz" şeklinde konuştu.
.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2006 Salı 16:32:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?