5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

CD ve broşürlü tanıtım

Yozgat Valiliği, Yozgat'ın tarihi ve turistik yerlerini tanıtmak amacıyla, tanıtım CD'si broşür ve gezi haritası bastırdı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yozgat Valisi Gökhan Sözer, bu güne kadar Yozgat'ı tüm detaylarıyla tanıtan bir dokümanın bulunmadığını, bu nedenle, ilin tarihi ve turistik yerlerini tanıtan, cd, broşür ve gezi haritası bastırdıklarını söyledi.

Yozgat'ın herkes tarafından bilinmesi ve görülmesini arzu ettiklerini ifade eden Vali Sözer, "Özellikle Yozgat ile nüfus bağı, doğum bağı, gönül bağı olan yüz binlerce insanımız il dışında yaşamaktadır. O nedenle hemşehrilerimiz ilimize, kendi doğup büyüdüğü topraklara büyük ilgi göstermektedir. Ama Yozgat'ı tanıtmaya, özlenen ve görülmek istenen ilin ve beldenin tanıtımına yarayacak dokümanlar bu güne kadar elimizde yeterince yoktu. Biz bir çalışma yaparak Yozgat'ı tanıtan broşürler, CD, DVD ve gezi haritası hazırladık" dedi.

Bu tanıtım broşür, haritalar ve CD'lerde Yozgat'ın tüm yönleriyle anlatıldığına dikkat çeken Vali Sözer, "Yozgat hakkında fikri olmayanlar çok önemli bir kanaat ediniyorlar. Yozgat'ı bilen ve tanıyanlar ise özlemlerini ve hasretlerini gidermiş oluyorlar. Ayrıca yapılan bu çalışma ile Yozgat'la ilgili elimizde dokumanlar hazır hale getirilmiştir" dedi.

Yozgat Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından dağıtılacak olan bu broşür ve CD'lerin tüm sivil toplum örgütlerine, turizm merkezlerine, belediyelere, kaymakamlıklara dağıtılacağını ifade eden Vali Sözer, "Elimizde yeterince CD broşür ve harita bulunmaktadır. İsteyen vatandaşlarımızda bu dokümanları İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzden temin edebilirler" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2005 Salı 13:58:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?