5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Denetimler olumlu sonuç verdi

Yozgat İl Emniyet Müdürü Cumhur Kuluy, bayram tatilinde trafik yoğunluğunun yaşanmasına karşılık, alınan önlemler sayesinde il genelinde ciddi trafik kazasının meydana gelmediğini söyledi.

Bayramlarda büyük bir trafik yoğunluğunun yaşandığını belirten Kuluy, "Alınan trafik tedbirleri ve yapılan yol kontrolleri sonucunda ilimizde ciddi sayılabilecek bir kaza yaşanmadı. İl genelinde 14'ü maddi hasarlı, 4'ü yaralamalı olmak üzere toplam 18 kaza meydana geldi" dedi.

Ölümlü kazanın meydana gelmemesinin sevindirici olduğunu ifade eden Kuluy, "Bayram süresince görevlerini en iyi şekilde yerine getiren personelimize teşekkür ediyorum. Emniyet Müdürlüğü olarak trafik tedbirlerimiz sadece bayram süresince değil diğer günlerde de devam etmektedir. İçişleri Bakanlığımızın yayınladığı genelgeyle birlikte ilimizde üç ayrı Trafik Denetleme Bölge istasyonlarında sürücülerimiz için dinlenme merkezleri oluşturduk. Sürücülerimize 'kısa bir süre dinlenme' hayat kurtarır sloganıyla başlattığımız çalışmamız devam etmektedir. Bayram süresince birçok sürücümüz bu istasyonlarımızdan yararlanmış, dinlenip, çayını, kahvesini içtikten sonra yoluna devam etmişlerdir" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2005 Pazartesi 17:07:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?