5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Doğalgaz çalışmaları başladı

Yozgat Merkez, Sorgun, Yerköy, Çiçekdağı ilçeleri ile Saray Beldesi'nin doğalgaz dağıtım ihalesini alan Çorumgaz, Yozgat'ta doğalgaz dağım çalışmalarına başlıyor.

Yozgat'a kurulan Sürmeligaz A.Ş bünyesinde çalışmalara başladıklarını belirten Sürmeligaz Genel Müdürü Kasım Kahraman, bu yıl sonunda Yozgat'a doğalgaz vereceklerini söyledi.

Kahraman, şu anda Yozgat'ta doğalgaz şehir içi dağıtımı için yoğun şekilde çalışmalara başladıklarını belirterek, "Yozgat Merkez, Yerköy ve Sorgun ilçelerinde şantiyelerimizin oluşturulmasıyla ilgili çalışmalarımız ve malzeme sevkıyatlarımız devam etmektedir. Bugün itibariyle Yozgat'ta oluşturduğumuz şirket merkezimizin gerekli malzemelerini tamamladık. Şirket merkezinde arkadaşlarımız sürekli, aktif bir şekilde çalışacak. Sokakların ve güzergahların belirlenmesiyle ilgili çalışmalarımız başladı ve devam ediyor" dedi.

Önümüzdeki günlerde binalarda doğalgaz dönüşümleriyle ilgili halkı bilgilendirici toplantılar ve açıklamalar yapacaklarını belirten Kahraman, "Biz Yozgat'taki çalışmalarımızda, Ekim ayı içerisinde gazı vermek üzere faaliyetlerimizi organize ediyoruz. İnşallah bu yıl sonunda Yozgat Merkez, Yerköy ve Sorgun ilçelerimiz doğalgaz kullanımına başlayacak" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2006 Çarşamba 17:28:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.yozgatspor.net IP: 85.104.190.xxx Tarih : 20.04.2006 01:44:26
Hayırlı olsun ınsallah bu yıl dogalgaza kavusuruz Yozgatta gec bıle kalındı ankaraya 200km uzaktayız hala bırcok seyden mahrumuz az daha gayret az daha özveri lütfen.