5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Kanalizasyonda bebek operasyonu

Yozgat Doğum Evi'nde hamile kadın, tuvalette düşük yapınca kanalizasyona giden cenini bulmak için belediye seferber oldu.

Edinilen bilgiye göre, Yozgat Doğum Evi'ne sabah saat 04.00 sıralarında doğum sancılarıyla getirilen Münevver Mersin (25), saat 08.00'e kadar doğum sancıları çektikten sonra tuvalete gitti.

Tuvalette düşük yapan Mersin, sifonu çekince cenin tuvaletten kanalizasyona düştü.
Münevver Mersin'in eşi Cuma Mersin, ceninin bulunmasını isteyince, hastane çalışanları ve belediye itfaiye ekipleri harekete geçti.

Doğum Evi kanalizasyon rögarlarını açan belediye itfaiye ekipleri ip sallandırarak cenini aradı. Ceninin rögarda olmadığı anlaşılınca, tuvaletten tazyikli su verilerek düşmesi beklendi. Ancak bu çalışma da sonuç vermeyince ceninin diğer rögarlara gidebileceği düşüncesiyle diğer rögarlar da kontrol edildi; ancak cenin bulunamadı.

Ceninin bulunma çalışmasını heyecanlı ve meraklı gözlerle takip eden Cuma Mersin, doğacak bebeklerinin erkek olduğunu ve isminin de "Alperen" olarak düşündüklerini belirterek, "Eşimi doğum sancıları içinde hastaneye getirdik. Ancak görevli doktor olmadığı için başka bir doktora rica ederek eşime bakmasını sağladık. Daha sonra eşim tuvalet ihtiyacının geldiğini zannederek tuvalete gitmiş ve orada düşük olmuş. Eşimin paniğe kapılarak sifonu çekmesi üzerine bebek tuvalet deliğinden kanalizasyona gitmiş" dedi.

Bebeğin 6 aylık olduğunu belirten acılı baba Mersin, "Eşim rüyasında bebeğimizin 'Anne kurtar' dediğini görmüş, bu nedenle Alperen'in bir mezarı olsun istedim; ama olmadı. Çalışmalar yapıldı; ancak bebek bulunamadı. Yapacak bir şey yok" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2006 Çarşamba 15:44:17
Güncelleme :1 Şubat 2006 Çarşamba 17:14:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?