5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Yerköy devlet hastanesinde uzman hekim sıkıntısı

CHP Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz ve bir grup partili Yerköy Devlet Hastanesi önüne bir basın açıklaması yaparak, ilçede uzman doktor sıkıntısına dikkat çekti. 

Daha önce ki dönemlerde hemen hemen tüm branşların uzman doktorları bulunduğunu belirten Yılmaz, hastanede 8 uzman doktordan sadece 3'ünün kaldığını söyledi.

Uzman doktorların ilçeden ayrılmalarını AKP'li yöneticilerin politikalarına bağlayan Yılmaz, 
"Hastanemizde neler oluyor ise hiçbir uzman doktor kalmak istemiyor ve kalmadı da daha önceleri bazı branşlarda iki tane olan doktor sayısı şu an hiç yok bölge hastanesi olma iddiasında olan ISO kalite ödülü alan hastanemizde uzman doktor kalmamıştır. Hafif bir kırık çıkık için hemşehrilerimiz Yozgat ta ve Kırıkkale ye gitmek zorunda kalıyor" diye konuştu. 
Yılmaz, AKP'li yöneticilere seslenerek, başka konularda gösterdikleri hassasiyeti uzman doktor sıkıntısı konusunda da göstermelerini istedi.
.
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2006 Perşembe 19:20:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.yozgatspor.net IP: 212.156.188.xxx Tarih : 22.05.2006 23:07:21
Burdan vekillerimize sesleniyorum yırmı bırıncı yuzyıl yozgatında hala saglık sorunları eğitim sorunları baş gösteriyor cok mu zor buralara atamalar yapmak buna uygun yasalar taslaklar projeler uretmek bıraz daha duyarlı olalım memleketımıze sahıp cıkalım