5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

200 kişiye ücretsiz ekmek

Amasya'da bir fabrikanın satış mağazası tarafından başlatılan askıda ekmek kampanyasıyla günlük 200 kişiye ücretsiz ekmek dağıtılıyor. 

Amasya'da bir ekmek fabrikanın satış mağazası tarafından başlatılan bir projeyle, ekmek ihtiyacı olan vatandaşlar istedikleri zaman gelerek satış mağazasından ücretsiz olarak ekmeklerini alabiliyor. Fakir insanlara yardım etmek isteyen insanların gelerek ekmek parası bıraktıklarını ve işyerinde bulunan tabelaya kaç tane ekmek parası verdilerse o kadar rakam yazdıklarını, ihtiyacı olan insanların da tabelaya bakarak ihtiyaçları kadar ekmek aldıklarını belirten işyeri sorumlusu İlker Özarslan, "İhtiyacı olanlar buraya gelerek istedikleri kadar ekmeği alıyor ve ücret vermeden gidiyor. Biz de zaten ücret vermeyen insanlara 'Neden para vermedin?' diye sormuyoruz. Çünkü imkanı olmayan insanlar biraz daha hassas oluyorlar" dedi. 

Ramazan ayı nedeniyle askıda ekmeğin arttığına dikkat çeken İlker Özarslan, bazı insanların gelerek 100 YTL verdiklerini, 400 ekmeği askıya çıkarttıklarını, bazı insanların ise suistimal yaparak imkanları olduğu halde ücretsiz ekmek aldıklarını ifade ederek, bunun için önlemler aldıklarını söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2006 Salı 15:16:38
Güncelleme :26 Eylül 2006 Salı 23:29:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?