5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Dilenci operasyonu

Amasya'da zabıta ekipleri tarafından yakalanan ve üzerinden 720 YTL çıkan dilenci götürüldüğü zabıta merkezinde baygınlık geçirdi.
Amasya'da Sultan Bayezid Camii yakınlarında dilenirken zabıta ekipleri tarafından yakalanan ve üzerinden 720 YTL çıkan Fikri Ö. (78), götürüldüğü zabıta merkezinde kendisini yerden yere atarak baygınlık geçirdi. Zabıta Müdürlüğü'nde görevlilere zor anlar yaşatan yaşlı adam, zabıtalara yalvararak kendisini savcılığa vermemelerini istedi. Samsun'un Ladik İlçesi'nden gelerek Amasya'da dilencilik yaptığı ve daha öncede de yakalanarak serbest bırakıldığı belirlenen Fikri Ö'nün üzerinden çıkan 720 YTL'ye el koyan zabıta ekipleri, 50 YTL'yi yol parası yapması için kendisine vererek, zabıta otosuyla memleketine gönderilmek üzere otogara götürdü.
Şahsın daha öncede yakalandığını ve kendilerine bir daha dilencilik yapmayacağına söz verdiğini, fakat sözünde durmadığını belirten Zabıta Müdürü Ceyhun Özarslan, "Daha önceden de yakaladık ama üzerinde fazla para çıkmadığı için uyararak serbest bıraktık. Bu seferki yakalanmasında üzerinden 720 YTL çıktı" dedi.
..
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2005 Çarşamba 15:07:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?