6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAĞLIK

Kuş gribinden 60 asker hastanede

Bolu Jandarma Komutanlığı'nda ağır gribal enfeksiyon geçiren yaklaşık 60 er, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Alınan bilgilere göre, Bolu Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevlerini yapan 60 asker, ağır gribal enfeksiyon görülmesi üzerine İzzet Baysal ve Köroğlu Devlet Hastaneleri'ne kaldırıldı. Sabah saatlerinden itibaren başlayan sevkler sonrasında hastanelerde de güvenlik önlemleri arttırıldı. Askerlerde kuş gribi hastalığının olması ihtimali üzerine, tüm hastane personeline, diğer hastalara ve basın mensuplarına maske dağıtıldı.

Bolu Jandarma Komutanlığı'ndan konuyla ilgili olarak şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı. Hastanelere kaldırılan erlerin tedavi altına alındıkları, hastalığın kesin sebebinin ise yapılacak kontroller sonrasında ortaya çıkacağı bildirildi.

60 ASKERDEN BİRİ, ANKARA GATA'YA SEVK EDİLDİ

Geçirdikleri ağır gribal enfeksiyon sonrası Bolu'daki hastanelerde tedavi altına alınan 60 askerden biri, Ankara GATA'ya sevk edildi.

Bolu Jandarma Komutanlığı'nda ağır gribal enfeksiyon nedeniyle 60 er, İzzet Baysal ve Köroğlu Devlet Hastaneleri'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Askerlerden biri, kuş gribi şüphesiyle Ankara GATA'ya sevk edildi.

Şu ana kadar olayla ilgili hastane ve askeri yetkililerden ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

.
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2006 Pazar 15:13:18
Güncelleme :9 Mart 2006 Perşembe 21:53:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?