3
Mayıs
2024
Cuma
EKONOMİ

Osmancık pirincine dev tanıtım

Osmancık Belediye Başkanı E. Serdar Kurşun'un organize ettiği "Osmancık pirinci tanıtım kampanyası" dahilinde Osmancık pirinci, Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e hediye edildi.

Osmancık Belediye Başkanı E.Serdar Kurşun, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya ve AK Parti ilçe yönetimi, il genel meclisi üyeleri ve Osmancık belediye meclisi üyeleri tarafından Çankaya Köşkü, Başbakanlık ve TBMM'ye tanıtım amacı ile götürülen Osmancık pirincinin yanı sıra Belediyenin özel olarak hazırlamış olduğu hediye paketi içine, Osmancık Belediyesi'nin 2008 yılı takvimi, belediye tarafından hazırlatılan Baltacı Mehmet Paşa'nın hayatını anlatan kitap ve Osmancık pirinci konuldu.

Osmancık Belediye'si tarafından hazırlanan yaklaşık 5 ton Osmancık pirinci, beşer kiloluk özel paketler halinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a iletilmek üzere paketler bırakılırken, TBMM Başkanı Köksal Toptan ziyaret edilerek, 550 milletvekiline dağıtılmak üzere hediye paketleri teslim edildi. AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş'un da refakat ettiği görüşmeler sonunda Osmancıklılar önlü Osmancık 97 pirinçlerini tanıtma fırsatı buldu.

Belediye Başkanı Emin Serdar Kurşun, Osmancık pirincinin tanıtımı konusunda ciddi çalışmaları olduğunu belirterek, bunun ilk ayağı olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekillerine tanıtım yaptıklarını ve bundan sonra tüm Türkiye'de ciddi tanıtım atağına geçileceğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2008 Çarşamba 10:55:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?