7
Mayıs
2024
Salı
EKONOMİ

Otomatik ödeme dönemi

Çorum Belediyesi, su faturalarının bankalardan otomatik ödeme talimatıyla ödenebilmesi için İş Bankası'nın ardından Akbank ile de anlaştı. 

Çorum Belediyesi ile Akbank arasındaki protokol Belediye Başkanı Turan Atlamaz ve Akbank Çorum Şube Müdürü Veysi Çırak arasında imzalandı. Çorum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, su abonelerinin fatura ödemede işlerinin kolaylaştırılması amacıyla otomatik ödeme uygulamasına geçtikleri belirtilerek, belediyeyle anlaşmalı bankalarla çalışanların uygulamadan yararlanabilecekleri kaydedildi. Vatandaşların, daha önce İş Bankası ile anlaşarak su faturalarını otomatik ödeme talimatıyla ödeyebildiklerinin dile getirildiği açıklamada, Akbank ile yapılan yeni anlaşmayla birlikte daha çok kişinin bu uygulamadan istifade edebilecekleri vurgulandı. 

Akbank ile yapılan anlaşma gereği otomatik ödeme talimatı uygulamasının çok yakında hizmete gireceğinin belirtildiği açıklamada ayrıca Ziraat Bankası ile de görüşmelerin sürdüğü dile getirildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2006 Çarşamba 09:42:44
Güncelleme :4 Ekim 2006 Çarşamba 09:47:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?