8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Atlamaz itfaiyecileri ziyaret etti

Belediye Başkanı Turan Atlamaz, İtfaiyeci Haftası dolayısıyla Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. 

Her yıl 25 Eylül-01 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye personelinin 'İtfaiye Haftası'nı kutlayan Belediye Başkanı Turan Atlamaz, burada nöbette bulunan vardiya personelleriyle bir süre sohbet edip sorunlarını dinledi. Başkan Atlamaz, itfaiyenin ve itfaiyecilerin önemine değinerek, "İtfaiyecilik mesleği görevini yaparken canını ortaya koyan birkaç meslekten biridir. Dolayısıyla da itfaiyeci canını ortaya atan birkaç meslek adamından biridir" dedi. 

Çorum İtfaiyesi'nin hem personel hem de araç gereç bakımında şimdi daha güçlü olduğunu vurgulayan Başkan Turan Atlamaz, "İtfaiyemizi modernize edip büyük adımlar attık. itfaiyeye aldığımız araçlar bir çok ilde hale mevcut değil. Doğalgaz'ın ilimize gelmesiyle yangın riski artmıştır. Bu nedenle itfaiyede yaptığımız modernizasyon çalışması Çorum için büyük önem taşımaktadır. İtfaiyeciler 365 gün 24 saat görev yapan birer kahramandır" diye konuştu. 

Belediye Başkanı Turan Atlamaz'ın İtfaiye Müdürlüğüne yaptığı ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Kılıç ve Saim Balcı ile Belediye Özel Kalem Müdürü Gamze Depel, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Ercan ve İtfaiye Müdürü Mustafa Bozkurt da hazır bulundu.
iha
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2006 Cuma 23:50:07
Güncelleme :29 Eylül 2006 Cuma 23:54:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?