2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Sobalar zehir kustu!

Çorum'da meydana gelen 4 ayrı olayda, kömür sobalarından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 9 kişi hastanelere kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Çorum'un Sungurlu ilçesinde 2, Alaca ilçesinde de 2 aile olmak üzere dört aileden toplam 9 kişi sobadan çıkan dumandan zehirlendi. İlk olay Sungurlu ilçesi Sunguroğlu Mahallesi Lise Caddesi üzerinde bulunan evde meydana geldi. Zehra Kırmızıoğlu (18), Ahmet Kırmızıoğlu, (27) ve Mehmet Kırmızıoğlu (1), akşam yaktıkları sobadan sızan gaz nedeniyle zehirlendi.

Hastaneye kaldırılan şahıslar tedavi altına alındı. Sungurlu Örnekevler Mahallesi Barış Sokak üzerinde bir evde ise Mihriban Höçük (23), Ethem Höçük (26) ve Buse Höçük (5) sobadan sızan gaz nedeniyle zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Alaca ilçesi Günhan Mahallesi Beylerbeyi Sokak üzerinde bulunan evde Müşerref Erbaş isimli kadın, akşam yaktığı sobadan sızan gazdan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Günhan Mahallesi Yakıt Sokak üzerinde bir evde ise Hüseyin Demir (42) ve Satı Demir (34), sobadan çıkan gazdan zehirlenerek Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından 2 şahıs taburcu edildi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2008 Salı 10:46:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?