3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Başkan, iddiaları yalanladı

Çorum Belediyesi'nde yaklaşık 40 gün önce yaşanan ve yargıya intikal eden münferit bir olayın basın yayın organları tarafından çarpıtıldığını iddia eden Belediye Başkanı Turan Atlamaz, bu konuda konuşmama kararı aldığını söyledi.

Basında Çorum Belediyesi ile ilgili olarak yer alan haberlerin tamamen asılsız bilgilere dayandığını kaydeden Turan Atlamaz, "Bir takım talepleri reddedilen vatandaşlar Ramazan çadırı için yapılan bağışları şikayet konusu yapmıştır" dedi.

İmar Komisyonu ve Belediye Meclisi'nin Başkanlıktan müstakil birimler olduğunu anlatan Turan Atlamaz, "Şikayete konu olan olay Cumhuriyet Savcılığı tarafından tetkik edilmektedir. Yüce yargının vereceği karara saygımız sonsuzdur" diye konuştu.

Rüşvet iddialarına sert tepki gösteren Başkan Atlamaz, söz knousu olayla ilişki kurarak Çorum Belediyesi'nin yıpratılmak istendiğini söyledi.

Bu konuda yaptığı açıklamaların bazı kişiler tarafından kasıtlı olarak çarpıtıldığını iddia eden Atlamaz, "Bu olay kullanılarak şahsım ve Çorum Belediyesi yıpratılmak isteniyor. Bu nedenle yargılama bitene kadar bu konuda konuşmama kararı aldım" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2005 Salı 15:15:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?