3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Belediye altyapıya yöneldi

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarında altyapıya yöneldi. Başta kanalizasyon olmak üzere yağmur sularının toplanması için şehir yağmursuyu toplama kanalları ağı ile örülecek.

Belediye olarak altyapı çalışmalarına hız verdiklerini belirten Belediye Başkanı Turan Atlamaz, gelecek yıldan itibaren yağmur suları konusunda sıkıntı yaşamayacaklarını ifade etti. Atlamaz, "Altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Şehrin hemen her bölgesinde bir çalışma yapıyoruz.

Kış ayı öncesi yağmur suları konusunda sıkıntı yaşamamak için altyapı çalışmalarına ağırlık verdik. Bugüne kadar sadece Kale Mahallesi'ne 1 trilyonun üzerinde yatırım yaptık" dedi.

Çorum'da altyapı çalışmalarında önemli çalışmalar yapacaklarını ifade eden Turan Atlamaz, kısa bir süre içerisinde kentin altyapı sorununun tamamen halledilmiş olacağını kaydetti.

Belediyenin proje üretmediğini ve çalışma yapmadığı gibi eleştirilere tepki gösteren Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz, ''Trilyonluk yatırım yaptığımız yerlere belediye bakmıyor diyenleri Allah'a havale ediyorum'' diye konuştu.

Atlamaz, Belediye Başkan Yardımcıları Saim Balcı ve Hüseyin Kılıç ile birlikte şehrin muhtelif yerlerinde devam eden altyapı, refüj ve tretuar çalışmalarını inceledi.

.
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2005 Çarşamba 17:25:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?