3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Belediye'de rüşvet iddiaları

Çorum Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarını araştırmak üzere AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen 2 milletvekili Çorum'da AK Parti il yönetimi ve belediye meclis üyeleri ile görüştü.

Çorum Belediyesi'nde yaşandığı iddia edilen rüşvet iddialarının basında yeralmasından sonra harekete geçen AK Parti Genel Merkez Yönetimi tarafından iddiaları araştırmak üzere görevlendirilen Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ile Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı çalışmalara başladı.

Dün akşam saatlerinde Çorum'a gelen Bozdağ ve Kızılcıklı, bugün ilk olarak Çorum Valisi Hüseyin Poroy ve Belediye Başkanı Turan Atlamaz ile görüştü. Bozdağ ile Kızılcıklı, daha sonra da AK Parti Çorum il yönetim kurulu üyeleri ve iddialarda adı geçen belediye meclis üyeleri ile görüştü.

AK Parti Genel Merkezi tarafından müfettiş olarak görevlendirilen Bozdağ ve Kızılcıklı'nın Çorum'daki incelemelerinin ardından hazırladıkları raporu AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Genel Merkez yöneticilerine sunacağı kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2005 Perşembe 19:08:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?