3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Belediye'den sünnet şöleni

Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Çorum merkez ve köylerde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının, düzenlenecek şölenle sünnet ettirileceğini bildirdi. Turan Atlamaz, makamında düzenlediği basın toplantısında, belediye olarak geleneksel hale getirdikleri toplu sünnet şölenini bu yıl 20 Ağustos Pazar günü gerçekleştireceklerini söyledi.

Belediye Beyaz Masa aracılığı ile sünnet olmak isteyen çocukların kayıtlarının alındığını belirten Atlamaz, bugüne kadar 150 çocuğun kaydının yapıldığını, 20 Ağustos'a kadar sayının bini bulmasını beklediklerini vurguladı.
Saat Kulesi civarı Hürriyet Parkı'nda gerçekleştirilecek sünnet şöleninde mehter takımı, halk oyunları ekipleri gösterileri ve konser düzenleneceğini ifade eden Atlamaz, ''Sünnet olacak çocuklarımıza 19 Ağustos Cumartesi günü kıyafetleri dağıtılacak. Pazar günü şehir merkezinde konvoy düzenlenecek. Hıdırlık'ta sahabeler ziyaret edilecek ve Hürriyet Parkı'ndaki gösterilerin ardından sözleşme yapacağımız polikliniklerde çocuklarımız hijyenik koşullarda uzman kişilerin eliyle sünnet edilecek'' dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2005 Perşembe 07:27:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?