3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Ev sahibi müftülük

Çorum Müftülüğü tarafından her yıl geleneksel olarak Çorum'daki fakülte ve yüksekokulda öğrenim gören öğrencilere iftar yemeği verildi.

Çorum İl Müftülüğü tarafından ramazan ayı başlangıcında protokol ve müftülük çalışanlarına verilen iftar yemeğinin ardından, ilde bulunan fakülte ve yüksekokul öğrencilerine yönelik de iftar yemeği düzenlendi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (ÇESOB) ait restoranda düzenlenen iftar yemeğine Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ufuk Tuncer, Belediye Başkanı Turan Atlamaz, İl Müftüsü Dursun Kaplan, Emniyet Müdürü İsmail Karaman, ÇESOB Başkanı Arif Erdal, Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şube Başkanı Durmuş Arslan, Çorum İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Salim Öğüt ile öğrenciler katıldı.

Müftü Dursun Kaplan, Çorum Müftülüğü tarafından her yıl fakülte ve yüksekokul öğrencilerine yönelik düzenlenen geleneksel iftar yemeklerinin bu yıl dördüncüsünü düzenlediklerini belirterek, amaçlarının ramazan ayında öğrenciler arasında birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyledi.

.
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2005 Perşembe 21:45:17
Güncelleme :27 Ekim 2005 Perşembe 21:49:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?