7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

İlkokul öğrecilerinden vekile ziyaret

Çorum Özel Pınar İlköğretim Okulu Masa Tenisi takımı öğrencileri Çorum Milletvekili ve Özel Pınar İlköğretim Okulu Kurucusu Murat Yıldırım'ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında ziyaret ettiler.

Çorum Özel Pınar İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Altınkeser, Beden Eğitimi Öğretmeni Cemalettin Hoşgör ve İngilizce Öğretmeni Kevser Bayır ile birlikte Betül Altınkeser, Nurbanu Gündoğar, Tuğçe Sevim Biçer, Nezihe İrem Çöplü, Metehan Tuğra Yazdıç, Erenalp Danacı, Furkan Kurşun ve M. Tekin Özkılıç'tan oluşan masa tenisi takımını makamında ağırlayan Milletvekili Murat Yıldırım, kendisini ziyaret eden ve Çorum Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek ekiple birlikte öğle yemeği de yedi.

Miniklere ve öğretmenlerine TBMM'yi gezdiren Milletvekili Murat Yıldırım, minik öğrencilerden Çorum'u şampiyona da başarı ile temsil ederek şampiyon olmalarını istedi.

Minik öğrenciler ise bugüne kadar olduğu gibi Kütahya'da yapılacak Türkiye şampiyonasında da Çorum'u başarı ile temsil edeceklerini, kendilerine hedef olarak şampiyonluğu koyduklarını bunun için de yoğun gayret sarfedeceklerini bildirdiler.

Özel Pınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin Milletvekili Murat Yıldırım ile birlikte TBMM'de yaptıkları gezintide karşılaştıkları Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ve Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, öğrencilerle yakından ilgilenerek, şampiyonada miniklere başarı dilediler.

.
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2006 Perşembe 14:16:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?