7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Kış hazırlıkları tamam

Çorum'da, Köy Hizmetleri, Karayolları ve Belediye ekiplerinin kış ile ilgili hazırlıklarını tamamlarken, bugün başlayan yoğun kar yağışına karşı ekipler alarma geçirildi.

Çorum'da bugün yoğun şekilde yağan karın ardından kış hazırlıklarına hız veren Köye Yönelik Hizmetler Müdürlüğü ve Çorum Belediyesi ekipleriyle karayolları, bünyelerinde oluşturdukları karla mücadele ekipler olası kapanan yollara karşı bekletiliyor.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Köye Yönelik Hizmetler Müdürü Rüştü Çağlar, "Köy hizmetleri olarak kış öncesi tüm araçlarımızın bakımını yaptırdık.

Şu anda 12 ekip, 20 greyder, 4 kar makinesi, 2 kar bıçaklı kamyon, 15 kamyon ve yaklaşık 100 kişiden oluşan ekiple hazırlıklarımızı tamamladık. Araçlarımızın bakımını yoğun sezon çalışmalarına rağmen tamamlayabilmemizde Valimizin ve il daimi encümenlerimizin büyük emekleri var" dedi.

Çorum Belediyesi ise karla mücadele için ekipleri alarma geçirirken, 2 greyder, tuzlama için 4 kamyon ve kepçeler karla mücadele için hazır bekletiliyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü karla mücadele için alarma geçirilirken, olası yoğun bir kar yağması halinde belediye ekiplerinin karla mücadeleye hazır olduğu bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2006 Perşembe 16:42:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?