3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Seydim kanalizasyona kavuştu

Çorum merkeze bağlı Seydim Beldesi'nde kanalizasyon borularını döşenme çalışmalarını aralıksız olarak sürüyor.
Seydim Beldesi'nin uzun yıllardan beri büyük sorunlarından birisi haline gelen kanalizasyon sorunu çözüme kavuştu.

Seydim Beldesi halkının büyük beklentileri arasında yer alan kanalizasyon sorununa halkın desteğiyle birlikte çözüm getirmeye çalışan Belediye Başkanı Sabri Benli, belediyenin kanalizasyon borularını döşeme çalışmalarını başlattı. Seydim Belediye Başkanlığı ekibi ve halkın da desteğiyle birlikte çalışmaların devam ettiğini ifade eden Benli, halkın yıllardır kanalizasyon sorununa çözüm beklediklerini ve bu rüyayı da halkın desteğiyle birlikte gerçekleştirmekten son derece mutlu olduklarını belirtti.

Yaklaşık 250 milyara mal olacak altyapı çalışmalarında 8 personel ve birisi de teknik eleman olmak üzere halkın da katkısıyla birlikte kısa bir süre içinde kanalizasyon çalışmasını bitirmeyi düşündüklerini kaydeden Benli, "Projemizi kendimiz üretip bakanlığa sunduk, inşallah oradan da bize ödenek ayrılır. İstanbul Bağcılar Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık bize yardımda bulundu. Aynı şekilde Çorum Belediyesi'nin de yardımlarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Seydim Belediyesi'nin 13 yıllık bir belediye olduğunu ve kuruluşundan bu yana kanalizasyonu olmadığını da hatırlatan Seydim Belediye Başkanı Sabri Benli, kanalizasyon çalışmalarında 1.5 kilometreye ulaştıklarını ve geriye 6 kilometrelik bir kanalizasyon döşeme çalışmalarının kaldığını da sözlerine ekledi. Beldede çalışmalar büyük bir hızla devam ederken, belde sokakları kazılarak kanalizasyon buruları döşeniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2005 Çarşamba 19:00:13
Güncelleme :29 Eylül 2005 Perşembe 17:40:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?