8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Su şebekeleri yenileniyor

Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Çepni Mahallesi, Ömür ve Hayat sokaklarda Belediye Çoski Müdürlüğü'nün su şebekesi yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. 

Burada vatandaşlarla görüşen Turan Atlamaz, verilen sıkıntıların mecburiyetten kaynaklandığını belirterek su şebekelerinde kaçak olduğunu, şebeke suyuna kanalizasyon karışmaması için çalışmalara acilen başlamak zorunda kaldıklarını ifade etti. Vatandaşlarla tek tek görüşen Başkan Atlamaz, şebeke yenileme çalışmaları sırasında yeni şebeke bağlanmadan eskisinin kesinlikle kesilmediğini vurgulayarak, "Önceki şebekeye kanalizasyon karışması tehlikesi vardı. Sizlerin sağlığı açısından buraya acilen girmek zorunda kaldık. Bu nedenle yağan yağmurlardan sonra tehlikenin önüne geçmek için çalışmalara bir an önce başladık. Sizlere belki sıkıntı verdik ama, bu sıkıntı mecburen verilen bir sıkıntıdır. Onun için hakkınızı helal edin" dedi. 

Çorum Belediyesi'nin, buradaki vatandaşların su şebeke sorununu kısa sürede çözüp sıkıntılarının giderileceğinin altını çizen Belediye Başkanı Turan Atlamaz, "Biz sizlerin daha temiz su içmesi için çalışıyoruz" diye konuştu. Başkan Atlamaz, bu çalışmalar tamamlandıktan sonra da vatandaşların daha fazla mağdur olmaması için de kısa sürede kazılan sokakların asfaltlanacağını da sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2006 Çarşamba 09:48:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?