7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Sungurlu'da asfalt çalışması

Çorum'un Sungurlu İlçesi'nde, Akçay Mahallesi, Mezbaha ve Terminal Caddeleri'nde yol genişletme, bordür, yaya kaldırımı ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Ankara ve Çankırı girişlerinde yer alan Terminal ve Mezbaha Caddeleri'nde genişletme, bordür, yaya kaldırımı ve asfaltlama çalışmaları Belediye Fen İşleri ve Araç Sevk ekipleri tarafından sürdürülüyor. Asfalt ve bordür çalışmalarını yerinde inceleyen Sungurlu Belediye Başkanı Ahmet Karacif, bu 2 caddenin Sungurlu için son derece önemli olduğunu belirterek, "Ankara ve Çankırı girişleri bu caddelerden sağlanıyor, ayrıca TOKİ'nin Akçakent'te yapımı süren toplu konutlarına ulaşımı da bu caddeler sayesinde gerçekleştiriliyor. Bu caddelerde başlatılan yol genişletme, bordür, yaya kaldırımı ve asfaltlama çalışmaları tamamlandığında, ulaşım çok rahatlayacak ve bu bölge güzelleşmiş olacak" dedi. 

Yol çalışmaları bittikten sonra bu bölgede park yapımına başlayacaklarını belirten Sungurlu Belediye Başkanı Ahmet Karacaif, çalışmalarda büyük özveriyle çalışan Belediye Fen İşleri ve Araç Sevk Amirliği personeline ve bordür işlerini yapan şirket elemanlarına teşekkürlerini iletti.
.
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2006 Çarşamba 11:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?