7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

TOKİ alanını incelediler

AKP Çorum Milletvekili Agah Kafkas ile Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan konutların yapıldığı alanda bir dizi incelemelerde bulundu.

TOKİ tarafından Çorum'da Celilkır mevkiine yapılması planlanan 5 bin 200 konutun ilk etabı olan 976 konutun inşaatı hızla ilerliyor. TOKİ'nin, Çorum'da yapımını sürdürdüğü 976 konut, Nisan ayında tamamlanarak kurayla belirlenen sahiplerine anahtarları teslim edilecek.

İnşaat sektöründe kullanılan son teknolojik imkanlarla yapılan TOKİ Konutları blokları hızla ilerlerken, inşaatların yanını üstlenen yapımcı firmalar binaları en kısa sürede bitirmek için 24 saat mesai yapıyor.

TOKİ Konutları'nın yapıldığı Celilkır mevkinde incelemelerde bulunan AKP Çorum Milletvekili Agah Kafkas ile Belediye Başkanı Turan Atlamaz, konutların hızla yükselmesinin bölge açısından sevindirici olduğunu belirtti.

Kafkas, Çorum'a depreme dayanıklı modern bir kent merkezi oluşturduklarını belirterek, "Çorum'a çağdaş bir kentin getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Turan Atlamaz ise Celilkır mevkiine yapılan yeni toplu konut alanının altyapısını tamamlamak için büyük gayret göstereceklerini belirterek, "Yeni toplu konut alanı Çorum'un cazibe merkezi olacak" açıklamasında bulundu.

.
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2006 Pazar 15:11:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?