8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Vali karne dağıttı

Karnelerdeki kırk notların dünyanın sonu olamadığını belirten Çorum Valisi Hüseyin Poroy, "Daha çok çalışıp düzeltilebilir. Aileler bu konuda çocuklara karşı anlayışlı davranmalı" dedi.

Çorum'da ilk ve ortaöğretim okullarında öğrenim gören 110 bin öğrenci tatile girdi. 3 hafta sürecek tatilde, 110 bin öğrencinin yanı sıra 6 bin öğretmende tatile girerken, Çorum Valisi Hüseyin Poroy bugün Bahçelievler ve Yıldırım Beyazıt İlköğretim okullarında öğrencilerin karnelerini dağıttı

Sınıfları dolaşarak öğrencilere karne dağıtan Poroy, burada öğrencilere çeşitli sorular sorarak onlarla sohbet etti. Daha sonra Öğretmenler Odası'nda Okul Yöneticileri ve öğretmenlerle biraraya gelen Hüseyin Poroy, öğretmenlere, eğitime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.
Çocuklarının karnelerinde umdukları notu bulamayan ailelerin, onlara karşı anlayışlı davranmaları gerektiğini vurgulayan Poroy, ''Karnelerdeki kırık not dünyanın sonu değildir, çalışılarak düzeltilebilir. Bu nedenle aileler, karnesinde kırık not olan evlatlarına karşı makul ve anlayışlı davransınlar'' diye konuştu. Yarıyıl tatilin için öğrencilere çeşitli tavsiyelerde de bulunan Poroy, ''Tüm öğrencilerimiz, tatilde mümkün olduğunca dinlenmeye özen göstersinler. Dersi okulda nasıl olsa yapıyorlar. Ayrıca, tatilde kitap okuma alışkanlıklarını da çoğaltmalarını tavsiye ediyorum'' diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 17:13:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?