3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

'Yardım için seferber olduk'

Çorum Belediyesi'nin vatandaşlara yardım yapabilmek için tüm imkanlarını seferber ettiğini belirten Belediye Başkanı Turan Atlamaz, "Belediye sadece vatandaşlara Ramazan ayında değil, yılın her günü yardım yapıyor" dedi.

Çorum Belediyesi olarak bu yıl Ramazan ayına çok farklı hazırlandıklarını ve vatandaşlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla ortak bir çalışma içerisine girdiklerini anlatan Belediye Başkanı Turan Atlamaz, "Ancak birileri bu yardımları görmezlikten gelerek, belediye çirkin iftiralarla yapılacak çalışmaları durdurmuştur. Belediyemiz sadece Ramazan ayında değil, yılın her günü vatandaşlara yardım etmektedir" dedi.

Bundan sonra belediyenin direk olarak vatandaşlara yardım yapmayacağını belirten Turan Atlamaz, "Kurduğumuz gıda bankası yoluyla yardıma muhtaç vatandaşlara yardım edeceğiz. Vatandaşlarımızın durumlarını araştıracak olan Gıda Bankası, muhtaç olan herkese yardım edecektir. Ancak bu Ramazan ayında da Gıda Bankası yoluyla çok sayıda vatandaşımıza yardım edilmiştir" diye konuştu.

Belediyenin sadece göstermelik gibi vatandaşlara birer poşet yardım yapmadığını anlatan Atlamaz, "Bizler vatandaşlarımızın günübirlik ihtiyaçlarını karşılama yerine, onlara daha kalıcı hizmetler vermeye çalışıyoruz. Hasta zor durumda olan, diyalize giren vatandaşlarımız araçlarımızla hizmet veriyoruz. Belediye olarak vatandaşların yanındayız" açıklamasında bulundu.

Atlamaz, Çorum'da birilerinin belediyeyi zor durumda düşürmek için adeta fırsat kolladığını belirterek, "Belediyenin şaibeyle yıpratılmasına asla izin vermeyeceğiz. Hiç kimse fakirin fukaranın üzerinden reklam yapmaya çalışmasın. Bizler vatandaşlarımıza ne tür yardım yapılacağını biliyoruz ve gereken yardımlarda yapılıyor" açıklamasında bulundu.

Çorum Belediyesi'nin sadece yardımla değil, park alanları, oyun alanları, çeşitli kültürel faaliyetler ve vatandaşların rahat bir ortamda sohbet edecekleri, aileleriyle rahatça yemek yiyebilecekleri mekanlar oluşturduğunu anlatan Atlamaz, "Bizler Belediye olarak halkın huzur ve mutluluğu için çalışıyoruz" şeklinde sözlerini tamamladı.

.
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2005 Cuma 13:46:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?