7
Mayıs
2024
Salı
POLİS/ADLİYE

Ankara Yolu'nda zincirleme kaza

Çorum-Ankara Karayolu Burunçiftliği kavşağında meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, saat 12.30 sıralarında, Burunçiftliği kavşağında meydana gelen trafik kazasında, Çorum'dan Ankara istikametine gitmekte olan Emrah Yalçın (31) yönetimindeki 19 KU 758 plakalı özel otomobil, kavşakta Ankara'dan Çorum istikametine gitmekte olan Yaşar Kaynak (53) yönetimindeki 19 AV 201 plakalı buğday yüklü traktöre çarptı. Maddi hasarla atlatılan bu kazadan hemen sonra Ali Zobu (35) yönetimindeki 34 Z 1553 plakalı otomobil kaza yapan araçları farkedince paniğe kapılarak direksiyon hakimiyetini kaybetti. 

Kontrolden çıkan otomobil, 3-4 takla attıktan sonra kavşakta bulunan trafik levhalarına çarptıktan sonra orta refujede durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Ali Zobu (35) ile araçta bulunan Ümit Gircioğlu (38) yaralandı. Araç içinde sıkışan otomobil sürücüsü Ali Zobu, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından güçlükle çıkartılarak diğer yaralıyla birlikte ambulansla Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından Yoğun Bakım Servisi'ne alınan yaralılardan Zobu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2006 Cuma 18:16:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?